Accommodaties, maaltijden en vervoer

Ardennen incentives, bedrijfsuitjes en vriendenweekenden moeten uitdagende activiteiten hebben en er mag echt wel gebikkeld worden, maar wij hebben gemerkt dat bedrijven, instellingen en andere groepen niet meer in slecht onderhouden accommodaties willen zitten. Wij spelen hier op in en hebben prachtige grote groepsaccommodaties tot onze beschikking en goede afspraken met 3,4 en 5 sterren hotels waar alles mogelijk is. Wij kunnen groepen tot max. 350 personen tegelijk ontvangen en die 100% kwaliteit geven die ze verdienen. Elke groep zit helemaal alleen. U zult nooit een activiteit of accommodatie moeten delen met een andere groep. Mocht u toch een back to basic survivalreis willen in tenten of shelters, geen probleem. Wij organiseren het graag voor U.

Al onze buitensportlocaties liggen in een straal van 4 km, waardoor lange wandelingen niet nodig zijn en de deelnemers de spectaculaire activiteiten optimaal kunnen benutten. Als er door omstandigheden toch gereden moet worden hebben wij onze 9-persoons busjes klaar staan. Het ontbijt, de lunch en het avondeten zijn goed geregeld. Er zijn verschillende mogelijkheden: buffet, bbq, zelfkook of wat u wenst. Het woordje “op” kennen wij niet en ook met speciale diëten houden wij altijd rekening.

Wanneer u wenst regelen wij ook voor u het busvervoer naar de Ardennen en terug. Wij werken al jaren samen met het gerenommeerde bedrijf Brouwers Tours met Kema Keurmerk. Brouwers tours werkt alleen met gezellige buschauffeurs en zij hebben meerdere 50, 62 en 88 persoons bussen