Professionele outdoor-, survival- en adventure-evenementen in de Ardennen bedrijven en groepen.

JT Buitensport is de laaste jaren gegroeid tot één van de meest professionele organisaties in de Ardennen. Wij organiseren met ontzettend veel enthousiasme en plezier bedrijfsevenementen, incentives, familie-uitjes en vriendenweekenden. Uit een uitgebreide enquête is gebleken dat onze persoonlijke, doelgerichte, veilige en enthousiaste manier van werken precies is wat de klant zoekt voor een geslaagde en sportieve Ardennen reis.

Elk jaar weer mogen wij vele bedrijven en groepen ontvangen voor 1 of meerdere dagen die komen voor plezier, teambuilding, avontuur en speciale thema's. Velen komen elk jaar bij ons terug, wat ons uitdaagt om het voor hun kwalitatief en uitdagend beter te maken.

Steeds meer bedrijven en groepen komen bij ons

De laatste jaren zijn tientallen bedrijven en groepen bij ons gekomen die niet tevreden waren bij hun huidige organisaties. Onder andere organisaties uit de bekende toeristische dorpen geven al jaren niet meer die 100% kwaliteit die de klanten wel verdienen en waar ze ook voor betalen. Deze organisaties zijn vaak te groot geworden, werken te veel met stagiaires die nog niet klaar zijn om met groepen op pad te gaan en zeker nog niet voor de 100% veiligheid kunnen zorgen tijdens bv abseilen, high rope, mountainbiken, tokkelen en klimmen. De groepen zijn te groot, 1 instructeur op 20 a 25 deelnemers is normaal voor ze geworden. De slaaplocaties zijn vaak oude bungalowparken of slecht onderhouden accommodaties, die niet datgene bieden wat de klant verdient. Vaak zitten er meedere scholen of groepen op 1 locatie wat irritatie kan geven. Ook het eten en drinken laat te wensen over. Geen avondactiviteiten en het persoonlijke contact is er nog nauwelijks. Ook moeten groepen en bedrijven vaak zelf naar activiteiten rijden of uren lopen.


Wat doet JT Buitensport anders?